Închirieri auto / mașini, rent a car în Iasi Aeroport aeroport România la cele mai mici prețuri posibile. Mașinile noastre de închiriat în Iasi Aeroport România sunt livrate împreună cu serviciile și asistența noastră profesională. Punem la dispoziție cele mai bune oferte de închirieri auto, închirieri mașini, închirieri microbuze, rent a car în Iasi Aeroport România și alte orașe din tara. Poți verifica oferta și prețurile noastre pentru închirieri auto, închirieri mașini și închirieri microbuz în Iași, Bacău, Suceava, Otopeni, București, Bucharest, Constanța, Valsui, Botoșani, Târgu Mureș, Roman. Poți alege să primești și să returnezi autovehiculul închiriat la aeroport sau orice altă locație în funcție de preferințele tale. Verifică oferta noastră de închirieri mașini, închirieri auto, închirieri microbuz rent a car deoarece aceasta se schimbă pe parcursul anului în funcție de perioade și disponibilitate. Securizează-ți mașina de închiriat, autoturismul de închiriat sau microbuzul de închiriat din timp pentru a nu pierde ofertele de închirieri auto, închirieri microbuz, închirieri mașini în Iasi Aeroport.

Închirieri mașini, închirieri auto, rent a car în Iasi Aeroport aeroport, Mașini de închiriat în Iasi Aeroport aeroport, oferte excelente de închirieri auto, închirieri microbuz, închirieri mașini în Iasi Aeroport România, mașini noi și ieftine de închiriat în Iasi Aeroport.

Închirieri mașini, închirieri auto, închirieri microbuz / mașini de închiriat, rent a car în Iași, Bacău, Suceava, Otopeni, București, Bucharest, Constanța, Valsui, Botoșani, Târgu Mureș, Roman și aeroport incluzând transferuri la cele mai mici prețuri. - Închirieri mașini Iasi Aeroport Mașini de închiriat Iasi Aeroport Rent a Car Iasi Aeroport România Închirieri microbuz..

Serviciile Noastre

Transferuri Private

Dacă aveți nevoie de un transfer privat între două locații din același oraș sau din România, suntem în măsură să furnizăm un astfel de serviciu cu autovehicule compacte, business sau luxury. Transferurile sunt disponibile în aproape orice locație incluzând: transfer de la aeroport către unitatea de cazare (hotel), transfer de la unitatea de cazare (hotel) către aeroport, transfer de la aeroport către centrul orașului, transfer din centrul orașului către aeroport, transfer între orașe, etc.

Pentru detalii, verificați lista de mai jos care include prețuri de transfer informative:

De La
Până La
Preț
Iasi Aeroport
Iasi Centru
30 EUR
Iasi Centru
Iasi Aeroport
30 EUR
Bacau Aeroport
Iasi Centru
70 EUR
Iasi Centru
Bacau Aeroport
70 EUR
Suceava Aeroport
Iasi Centru
70 EUR
Iasi Centru
Suceava Aeroport
70 EUR
Bucharest Aeroport
Iasi Centru
250 EUR
Iasi Centru
Bucharest Aeroport
250 EUR
Șofer vorbitor de mai multe limbi străine
Șofer vorbitor de mai multe limbi străine
În fiecare zi când vă furnizăm servicii, ne ghidăm după urmatorul slogan: "Călătoria ta este importantă pentru tine, drept urmare este foarte importantă pentru noi".

Astfel, când aveți nevoie de un șofer profesionist să vă conducă autoturismul, noi vi-l putem pune la dispoziție (posibil contra unei plăți suplimentare) iar călătoria dumneavoastră poate deveni de neuitat. În acest mod puteți să vă concentrați atenția asupra atracțiilor disponibile pe parcursul călătoriei.

Șoferul profesionist va fi în măsură să vă ajute cu rezervările hoteliere și să vă îndrume către cele mai faimoase atracții din drumul dumneavoastră, totul pentru a face călătoria de neuitat.

Puteți solicita un șofer profesionist timp de o zi (24 ore) el urmând a fi la dispoziția dumneavoastră, pe parcursul zilei, timp de 10 ore consecutive.

Gestionează rezervarea online
Gestionează rezervarea online
Toate rezervările făcute prin intermediul sistemului nostru pot fi modificate online. În momentul în care faceți o rezervare, sistemul va genera un cod de rezervare. Folosind acest cod și adresa dumneavoastră de e-mail introdusă în momentul în care ați făcut rezervarea, puteți foarte simplu modifica sau anula rezervarea înainte de preluarea autoturismului.
Suport dedicat clienților
Suport dedicat clienților
Din momentul în care ați rezervat și confirmat o închiriere, un număr special de telefon va fi furnizat și unul dintre consultanții noștri va fi în măsură să răspundă la toate întrebarile, legate de închiriere, în intervarul orar (5AM GMT - 4PM GMT).

De asemenea, după ce ați preluat autoturismul, un consultant va fi în măsură să vă răspundă la toate întrebarile și să vă furnizeze asistență până în momentul în care autoturismul este returnat.

Acest aspect face parte din programul nostru excelent de suport clienți. Așa cum am spus la început, călătoria clienților noștri este foarte importantă pentru noi.

Recomandări pentru Rezervări Hoteliere
Recomandări pentru Rezervări Hoteliere
De fiecare dată când aveți nevoie de un expert care să vă îndrume către cele mai bune opțiuni de cazare în drumul dumneavoastră, ne puteți contacta oricând (serviciul este disponibil gratuit clienților doar pe perioada în care autoturismul este închiriat).
text